EducatieInformatieInspiration

De Wondere Wereld van Shambhala met Mirjam Schouten

In de 58ste aflevering van People United, is Mirjam Schouten te gast geweest over de wondere wereld van Shambhala.
Je kan het ook op een andere manier schrijven: Shambhalla en wellicht zijn er andere manieren hoe je dit schrijft.
De omschrijving van de podcast is als volgt:
In deze podcast met Mirjam Schouten duiken we de wereld van remote-healing en Shambhala in. Een bijzondere manier van healing, die nog niet zo erg bekend is. Zijn oorsprong komt uit Tibet en is een bepaalde levenswijze waarin wordt vanuit gegaan van ieder mens die goed geschikt is. Ook hebben we het over remote-healing, een manier van healing op afstand. Een leuke en leerzame podcast waarin spiritualiteit en levenswijze volop aanbod komt. Volg Mirjam via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/talent-pr-consultancy/ Via andere platforms: https://mirandjoelshealthandwellbeingcafe.buzzsprout.com/ https://bit.ly/WellBEingPodcast Het emailadres van Mirjam: mir.schouten@outlook.com

Remote-healing is een sterkere variant dan Reiki en kan bereikt worden op afstand.
Gedachten is krachten is het motto.
op de website van Welkom – Shambhala Nederland staat een exacte beschrijving van wat Shambhala is.
Ik heb al eerder in dit bericht vermeld, dat je het op diverse manieren kan schrijven of typen, vandaar deze benadering.
Hier het onderstaande artikel van Shambhala Nederland:

De Shambhala centra en groepen in Nederland vormen onderdeel van een internationale gemeenschap van beoefenaars van boeddhistische meditatie. Deze traditie biedt een compleet pad aan van meditatie‑beoefening en studie.

Bijeenkomst van de gemeenschap

Shambhala verwelkomt mensen van alle rangen en standen, geloofs-overtuigingen en achtergronden. Zij komen samen om meditatie te beoefenen, een gemeenschap te vormen en het leven te vieren.

Het Shambhala-pad is een spiritueel pad van meditatie en studie om ons te helpen met onze geest te werken – tegelijkertijd is ook een manier van werken met mensen om ons heen en in de samenleving.

Je kunt deelnemen aan beoefening van meditatie en retraites. Verder gaat het erom je plaats in de wereld in te nemen en anderen te helpen. Het is geen pad om je terug te trekken uit de wereld, maar juist om betrokkenheid met je omgeving verder te ontwikkelen.

Visie van Shambhala

Shambhala gaat uit van het principe dat ieder mens al een natuur van fundamentele goedheid in zich draagt. Deze natuur, onze aangeboren wakkerheid, kan ontwikkeld worden zodat het ons eigen leven ten goede komt. Het helpt je de vele uitdagingen aan te gaan waarmee je in de wereld geconfronteerd wordt.
Voor verdere informatie, bekijk het via deze link:

Click here to display content from shambhala.nl

Alle rechten voorbehouden 2023 aan @PeopleUnited2022

What's your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Educatie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *