Informatie

Janet Ossebaard In Memoriam

Janet Ossebaard in Memoriam.

Vandaag bereikte mij en vele anderen op de Telegramkanalen een enorm triest bericht:
Via een video boodschap, maakte Cynthia Koeter bekend, dat het lichaam van Janet Ossebaard levensloos is aangetroffen.
Een dieptriest einde, na weken lang spoorloos te zijn verdwenen.
Ik heb gewacht met delen van dit soort berichten, omdat ik niet speculatief wilde zijn en wilde afwachten op een officieel bericht van Cynthia.
Desniettemin, is dit een heel triest bericht.
Janet en Cynthia, wisten vele mensen wereldwijd “wakker te schudden”, met hun eerste reeks serie “The Fall Off The Cabal”.
Met hun eerste reeks van 10 afleveringen namen ze je mee achter de gordijnen wat er echt speelt in de wereld.
Mede door hun, zijn vele mensen op eigen initiatief een eigen Telegramkanaal of ander kanaal gaan openen, om de boodschap die hun vertelde, wereldwijd te verspreiden.
Eerst was er geen censuur op YouTube, daarmee bereikten zij met hun serie meer dan 50 miljoen views, om daarna over te stappen naar Bitchute met hun tweede reeks met 26 afleveringen.
Een hele reeks aan geschiedenis, over het ontstaan van Het Kwaad en waar we nu in zitten.
Met een Telegramkanaal van ruim 80.000 volgers, kun je stellen dat ze een groot succes hebben geboekt, maar helaas is er ook een trieste keerzijde met het overlijden van Janet Ossebaard.
Ik ben ervan overtuigd, dat ruim 200 miljoen mensen hiermee bereikt zijn, zowel via YouTube, Bitchute, Telegram, Facebook en het persoonlijk delen van hun content en website.
Cynthia en Janet waren echte soulmates en voormalige partners, maar vooral ook goede researchers.
Cynthia heeft zelf ook een verschrikkelijke, traumatische verleden gehad en hebben ze samen al die jaren gevochten als leeuwen voor de kinderen.
Ook voor onze kinderen en alle kinderen in de wereld.
Zij zijn degene die de wereld echt “wakker” hebben geschut en zijn door vele mensen, wereldwijd die op handen zijn en worden gedragen.
We mogen ook zeker trots zijn op Nederlands trots, want door hun is de wereld met hun series voorgoed veranderd.
We zijn Janet en Cynthia enorm dankbaar voor het alle werk wat ze hebben gedaan en bereikt, maar ik begreep uit het bericht van Cynthia, dat zij de strijd niet opgeef en doorgaat en het werk zal voortzetten wat Janet achter laat.
Verder citeer ik hier het Telegrambericht van David Sörensen:

Op 16 november is ze uit het leven gestapt door een overdosis medicatie. Bid voor Cyntha en de kinderen aub en steun hen als je kunt.

Wat Cyntha eerder met ons persoonlijk gedeeld had, maakt ze nu ook publiek: Janet had een zwaar traumatische jeugd, die haar levenslang bleef achtervolgen. Sinds haar jeugd nam ze anti-depressiva omdat ze altijd last had van zelfmoordgedachten. Ieder jaar had ze meerdere crisis momenten dat ze eruit wilde stappen, omdat de emotionele pijn en trauma’s teveel waren. Dit jaar kwam dat tot een hoogtepunt en Cyntha kon haar niet tegenhouden.

Ondanks haar eigen pijn heeft Janet alles gegeven om de wereld te redden. Dat is een geweldig voorbeeld. We hoeven zelf niet volmaakt te zijn om goed te doen voor anderen. Het is jammer dat Janet geen genezing voor haar hart heeft kunnen vinden. Maar ze heeft zich met alles wat ze heeft ingezet om het kwaad te ontmaskeren dat zoveel lijden veroorzaakt in deze wereld.

Toen ze pas vertrokken was, schreef Cyntha ons en ik vroeg aan Jezus of Janet nog leefde. Het antwoord dat ik kreeg was: ‘Ze is bij Mij.’ Dat heb ik altijd stilgehouden, omdat ik niet wist of ik het goed gehoord had. Nu weet ik dat het klopte. Dat geeft rust en vreugde.

Wij hebben enkele jaren geleden ook een vriend verloren aan zelfmoord. Hij wierp zich voor een trein. Lange tijd probeerden we hem te helpen via dagelijkse videochats. Maar toen kwam er een zeer zware financiële tegenslag en hij trok het niet langer. Nog voor we wisten van zijn zelfmoord, sprak Jezus tot ons: ‘Hij heeft vandaag zelfmoord gepleegd.’ De volgende dag hoorden we het vreselijke bericht.

Ik was er kapot van. Maar die nacht had ik een visioen. Ik werd wakker en voelde een enorme warme deken van tastbare liefde die over me heen gelegd werd. Mijn hele lichaam en ziel werden omwikkeld met deze warme voelbare liefde. Het gaf me enorme rust. Op dat moment zag ik ineens onze vriend staan. Hij stond naast Jezus, die zijn arm om zijn schouder had. Zo stonden ze naast elkaar. Zijn gezicht straalde van een geluk dat ik op aarde nog nooit gezien had. Nooit had ik iemand zo zien stralen van geluk en vreugde. Tijdens zijn bestaan op aarde was deze vriend meestal somber. Maar hoe hij nu lachte was onbeschrijflijk. Een geluk dat met geen woorden te beschrijven is.

Op slag verdween al mijn verdriet en pijn, en ik heb sindsdien altijd vrede gehad over zijn heengaan.

Hij had een missie op aarde, maar die kon hij niet volbrengen. Nu zal hij een taak krijgen vanuit de hemel.

Ik ben ervan overtuigd dat Janet nu ook die liefde ervaart, en onbeschrijflijk gelukkig is. Moesten we haar zien, we zouden geschokt zijn van hoe ze straalt. Eindelijk is ze verlost van de traumas die haar aangedaan zijn.

Mogen we hier allemaal troost uit putten. De dood is niet het einde. Het is pijnlijk, maar er is zoveel meer.

Janet, dankjewel voor je dappere strijd voor de wereld. Je hebt een schitterende kroon en een erfenis achtergelaten op aarde die voor eeuwig de mensheid zal zegenen. Dankjewel voor alles wat je gedaan hebt. En alvast bedankt voor wat je vanuit de hemel zult doen!

Wij gaan verder hier op aarde, en samen gaan we door met het brengen van licht, liefde, en hoop voor de toekomst!

Wij wensen Cynthia en de nabestaanden enorm veel sterkte toe.
Heb je vragen over zelfmoord?
Neem contact op met het landelijke nummer 113 als jezelf og iemand anders kent die met deze gedachten rondloopt.
Hieronder het officiële  persbericht van Cynthia Koeter:

Click here to display content from www.bitchute.com

In loving memory Janet Ossebaard

Alle rechten voorbehouden aan @People United

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Informatie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *