Exclusieve interviews

Exclusieve Interviews

Aflevering 32 met André Curvers

In deze aflevering met André Curvers kan je omschrijven als lekker babbelen over de dagelijkse dingen.
Over serieuze onderwerpen en dingen die spelen in de wereld en ook komt er humor aan bod.
De podcasts met Arie van Arie en Filmpjes en Meer is een groot succes.
Eerst op YouTube en nu zijn ze overgeschakeld naar Rumble.
Gewoon een losse uitzending, zonder poespas.
You see what you get!

Daan Akkerman in aflevering 31

In de 31ste aflevering hebben we paragnost en transmedium Daan Akkerman in de uitzending. Ruim 40 jaar zit hij in het vak en heeft ruim 90.000 mensen op weg kunnen helpen om antwoorden te vinden over hun dagelijkse leven of de toekomst en spullen of andere aanwijzingen gegeven waar iets zou kunnen liggen. Tijd is niet hieraan gebonden, maar achteraf heeft hij toch gelijk. Met een brede blik kijkt hij hoe alles zich aan het veranderen is in de wereld en dat de spiritualiteit in deze fase enorm aan het ontplooien is. Ook controversionele onderwerpen komen aan het licht. Echter zal dit woensdag worden uitgezonden in een geheel interview op Rumble, waar dit een groot deel van is. Het leuke van Daan is, zodra de knop start met opname gaat deze bijzondere man in één stuk door. Een zoveelste aanrader om te kijken naar onze uitzending. Bezoek zijn website: www.daanakkerman.nl
In verband met censuur zal woensdag 28 juni het gehele interview te zien zijn.

Janneke Monshouwer in de 30ste aflevering.
Janneke heeft ruim 40 jaar gewerkt bij de NOS.
Een exclusief interview met Janneke met een kijkje achter de schermen, haar bevindingen over de journalistiek, het Koningshuis, de goede doelen haar werk als documentaire maker en haar boeken die ze schrijft vanaf 2010.
Een prachtig mens met een helicopterview over de gang van zaken.
Ze heeft onder andere geschreven over de verkiezingsfraude die plaats vond in 2020, Trump en nog vele andere inzichten komen in dit gesprek naar voren.
Ook geeft ze een gesigneerd boek weg.
Als je daar kans op wilt maken, kijk deze mooie en geweldige uitzending op ons Rumble kanaal aanstaande vrijdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd.

https://rumble.com/search/all?q=peopleunited2022

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Danny van den Ouden
Dit Platform is om met elkaar te verbinden via mooie verhalen, ontroerende verhalen, ervaringen te delen. Ook kunnen geïnteresseerden een inspirerend verhaal vertellen en delen

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *