Educatie

Zomereditie van start

Een nieuwe blogpagina bij People United met als thema Educatie.
Educatie is een ruim begrip, het kan van alles zijn.
Van Geschiedenis, tot voeding en andere onderwerpen komen op één pagina.
Wellicht gaat dit in de toekomst veranderen, onder diverse onderwerpen.
Maar voorlopig houden we het op dit moment op deze manier.
Educatieve onderwerpen worden ook veelal in de podcasts beschreven of worden er diverse informatiebronnen verstrekt via deze pagina naar andere websites zodat de bron ten aller tijde achterhaald kunnen worden.

Educatie is zeker ook verbonden met geschiedenis.
Vele mensen over de hele wereld gaan steeds meer in de gaten krijgen, dat de geschiedenis wat ons verteld is op school totaal niet klopt.
Geheime genootschappen trekken zonder dat daar velen vanaf weten aan de touwtjes die nauw verbonden zijn met de politieke en financiële wereld waarin de wereld in is verstrikt.
Of je het hebt over vrije energie, geloofsovertuigingen, Tartaria, Reuzen, de moddervloed, het financiële systeem, alternatieve geneeskunde en nog veel meer onderwerpen, alle dingen in de wereld zijn met elkaar verbonden.
Het is niet vreemd, dat er zoveel verdeel en heers is in de wereld waar de Elite bewust misbruik van maak of heeft gemaakt.
Kortom er zijn zoveel onderwerpen die je kan belichten tijdens een podcast, dat de missie nog lang niet klaar is voor degene die hun nek uitsteken boven het maaiveld, terwijl ze aan alle kanten worden aangevallen als misinformatie, wappie, gek of wat dan ook.
Kortom er is veel werk aan de winkel om hier een kant en klare hap van te maken.

In de eerste zomereditie bij People United, gaan we het de komende weken hebben over de Federal Reserve.
Via diverse websites die ik opgezocht heb, neem ik de kijkers mee in de geschiedenis van deze NGO( Non Government Organisation).
De geschiedenis en de tentakels van deze organisatie is zo groot en er zijn zoveel links met diverse personen uit de geschiedenis, daar kan je zeker wel 20 podcasts over maken.
In de komende weken, neem ik de kijkers mee over het ontstaan van de FED, van ontstaan van FED tot nu, welke personen belangrijk zijn geweest bij het oprichten van de FED, hoe de politiek ruim honderd jaar geleden al beïnvloed werd door de personen en de FED, de link met de Titanic en nog veel meer.
Het is dermate veel, dat dit niet in één podcast verteld/gepresenteerd kan worden, dat er diverse onderwerpen de revue passeren.
Kortom, veel stof om erover te praten en veel stof tot nadenken, hoe ver de mens dit zover heeft laten komen.
Wellicht voor velen een eye-opener.
Ik hoop hiermee de kijkers en de toekomstige nieuwe abonnees te inspireren om ook zelf de tijd te nemen over dit onderwerp dingen te lezen en jezelf daarmee de geschiedenis eigen te maken.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Educatie

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *