Astrologie

Welkom op het blogpagina van Astrologie

De Hybride Eclipse

.De eclipse is achter de rug, maar wat heeft dat met ons te maken en wat merken wij ervan? Hoe loopt dat door en wat zegt dat over ons in de toekomst? Met deze kennis over Astrologie en uitleg hiervan over bepaalde termen krijgen wij van Manuela van der Knaap van www..inzichten.com een kijk in de komende tijd met een Jaarhoroscoop in het vooruitzicht. De tijdperk Aquarius, wat zijn huizen in de Astrologie, de energieën komen allen ter sprake. Een interessant en boeiend gesprek met Manuela die haar kennis deelt over de cyclus waar we inzitten. Een absolute aanrader om deze aflevering te bekijken! Volg Manuela via www.inzichten.com, Facebook, YouTube en Telegram. Link naar het artikel van Manuela: https://inzichten.com/radicale-vernieuwing-en-de-kracht-van-de-bezielde-basis-van-het-leven/ Telegram: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=manuela%20inzichten-com

Neem gerust de tijd om het artikel van Manuela te lezen via onderstaande link naar haar website.

Bijzondere Totale Hybride Eclipse op donderdag 20 april beschreven in een artikel van Manuela.
Klik op de link om dit mooie artikel te lezen, echt de moeite waard!

‘Radicale vernieuwing en de kracht van de bezielde basis van het leven’ – Inzichten.com

Aflevering 21 op 14 april online

In de 21ste aflevering keert Tobias terug bij People United. In de 11de aflevering hebben we het gehad over transformatie in combinatie met Astrologie. In deze aflevering hebben we het verder over de transformatie die gaande is in onze wereld en op onze planeet. Ook verteld Tobias openhartig over zijn afgelopen jaren en is hij ook te vinden op Tiktok. Op deze manier probeert hij de aandacht te trekken onder de jongeren op dit platform. De ene keer beter dan de andere keer, maar hij bereikt wel op deze manier de jongeren in onze samenleving. Verder een open gesprek met andere onderwerpen die ten sprake komen. Ook is hij zijn Telegramkanaal Starseeds weer opnieuw aan het herstarten, om op die manier zijn bijdrage te leveren.

Astrologie of sterrenwichelarij is een verzamelnaam voor ideeën over het veronderstelde verband tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Bij een astrologische analyse gaat het vooral om de plaatsen aan de hemel van de zon, de maan en de planeten, die in de Oudheid als “sterren” werden aangeduid, meestal tegen de achtergrond van de vaste sterren in de dierenriem. Hoewel astrologie volgens wetenschappelijk onderzoek niet aangetoond kan worden,[1] en wetenschappers de astrologie algemeen afwijzen als pseudowetenschap,[2][3] is het onduidelijk hoeveel mensen er in geloven.[4] De meeste mensen kennen bijvoorbeeld volgens Kocku von Stuckrad[5] wel hun astrologisch sterrenbeeld of ascendant, of raadplegen hun horoscoop regelmatig, maar degenen die zich diepgaander met astrologie bezighouden vormen slechts een kleine minderheid.[6]

Astrologie werd al beoefend sinds in het 2e millennium v.Chr. en vindt zijn wortels in kalendersystemen die werden gebruikt om seizoensverschuivingen te voorspellen en om hemelse cycli te interpreteren. Westerse astrologie, een van de oudste astrologische tradities die nog in gebruik zijn, vond zijn oorsprong in Mesopotamië, vanwaar het zich verspreidde naar het oude Griekenland, Rome, de Arabische wereld en uiteindelijk Centraal- en West-Europa. Hedendaagse westerse astrologie wordt vaak geassocieerd met het maken van horoscopen zoals de geboortehoroscoop of de relatiehoroscoop.

Bron:
Wikipedia


Een blogpagina van People United met leuke weetjes en over onze podcasten.
Leuk, overzichtelijk en vooral interessant!

Astrologie en haar mogelijkheden

Je hebt vast wel eens je horoscoop opgezocht in de krant of in een weekblad, met een voorspelling voor de komende week of maand. Dit heet Pop-astrologie en is een astrologische methode die aan de hand van alleen jouw Zonneteken een voorspelling geeft voor de komende week of maand. Omdat de astrologie van de bladen maar één facet belicht van wie jij bent, is deze methode erg algemeen. Je bent niet alleen je Zonneteken. Je bent dus niet alleen Ram of Maagd. Deze methode van astrologie is het meest bekend, maar geeft geen volledig beeld van wat astrologie allemaal te bieden heeft. De mens is – in mijn visie – een complex wezen met een vrije wil. De geboortehoroscoop is een blauwdruk van een mens. Deze blauwdruk bevat vele facetten, niveaus en mogelijkheden, zodat dit geheel een werkelijke afspiegeling kan zijn van de complexiteit van wie jij bent als mens.

Bron

www.inzichten.com 
website Manuela van der Knaap


Er zijn nog twee soorten astrologie.
De tweede is namelijk de Uurhoek-astrologie: Dit is een concrete, voorspellende astrologie methode, die in de Middeleeuwen sterk is opgekomen. Met deze methode kun je antwoordt krijgen op een concrete vraag als: Moet ik dit huis kopen?

De derde soort is Psychologische astrologie.
In deze astrologische methode ben ik gediplomeerd en erkend. Dit is een methode die zich vooral richt op de psychische patronen in de mens en de samenhang in de psyche. De geboortehoroscoop is de blauwdruk van deze psychische inhouden. De nadruk ligt niet op voorspellen, zoals de horoscopen in de bladen, maar op het herkennen van gedragspatronen in de mens, zowel blokkerende als voedende patronen. Deze astrologische methode biedt mogelijkheden om gedragspatronen te gaan herkennen en daardoor bewustere keuzes te maken in je dagelijks leven. Ook opvoeding en de omgeving spelen een belangrijke rol en beïnvloeden je gedrag, keuzes en onbewuste drijfveren. De psychologische geboortehoroscoop biedt vele mogelijkheden. De inzichten kunnen o.a. betrekking hebben op de volgende levensgebieden:
Met welk ‘masker’ presenteer jij jezelf als je onzeker bent, wat zijn jouw waarden en hoe is het gesteld met je gevoel van eigenwaarde, communicatie, de thuissituatie tijdens je jeugd, jouw vorm van creativiteit, je werk, gezondheid, relaties, visievorming, jouw rol in de maatschappij, hoe ga je om met autoriteit, wie ben jij in je sociale omgeving, wat betekenen geloof/spiritualiteit voor jou en nog veel meer.
De psychologische astrologie is inmiddels doorgegroeit naar de kosmische astrologie. 

Bron:

www.inzichten.com
website Manuela van der Knaap

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *