Gezondheid

Van Water tot Wijsheid

Van water tot wijsheid.

Via een vernuft stuk techniek, op gebied van kwantumfysica , heeft Frank met Blue Earth Innovations een manier ontdekt en bedacht om de informatie “uit het water”te halen en een zuiveringssysteem ontwikkeld wat voor de mensheid een geweldige sprong vooruit is in de evolutie van de mens om schoon water te creëren via dat systeem. Een mooi voorbeeld van een iniatief wat vooruit loopt op de nieuwste technieken op het gebied van watergebruik. Ook verteld hij over een eendenei, en wat voor bijzondere verwerking hij heeft gecreëerd om er een geweldig product van te maken. Alles is energie, dus ook het ei! Je kunt een unieke kans maken om het ei te winnen. De actie duurt tot 15 december en zal verloot worden deze maand! Hoe kan je meedoen? Stuur via het contactformulier op de website een origineel bericht, waarom jij graag kans wilt maken op het ei van Frank, die hij overigens zelf niet gelegd heeft.
Wil je meer weten over dit product of andere producten?
Kijk op de website van Blue Earh Innovations van Frank Collaris voor meer informatie:
www.blueearthinnovations.com.
Deze geweldige podcast met een bijzondere uitvinding, zal naar mijn verwachting een revolutionaire manier zijn om onze aarde weer te voorzien van gezond drinkwater en energie met een positieve kijk op de toekomst.

Alle rechten voorbehouden aan @people-united

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

2 Comments

  1. Het ei van Frank wat n geluk ik leef op eieren. Dus ja graag dat ei is een welkome toevoeging. Ik wil heel graag meeloten

    1. Goedenavond Dorry!
      Bedankt voor de reactie en het is genoteerd!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *