InspirationSpiritualiteit

Ademkracht in Hogere Bewustzijn

Ademkracht in Hoger bewustzijn.

24 december 2024

Adrian Kuipers te gast bij People United:

In aflevering 57 was Adrian Kuipers te gast bij People United.
Ik was zeer vereerd dat hij graag bij People United wilde aanschuiven.
Als muzikant en componist heeft hij de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd.
Dit resulteerde uiteindelijk  in een vriendschap en samenwerking met Marijn Poels.

De samenwerking en vriendschap met Marijn Poels:

Ze hebben samen gewerkt aan de documentaires Headwind, Pandamned en de nieuwste, inspirerende documentaire The Primordial Code.
Adrian werkte samen met Marijn Poels op het gebied van het componeren van de muziekfilm en als cameraman.
Ze zijn deze bijzondere reis samen  aangegaan om enorm gave dingen te ontdekken, wat tot enorme ontdekkingen heeft geleidt.

Een nieuw concept van een concert, uitgelegd in een podcast

De beschrijving in de podcast laat zeker geen wensen te over, want ook heeft hij een nieuw concept op de markt bedankt, gebracht en gezet.
Hier als volgt beschreven in de podcastbeschrijving:
Adrian Kuipers is de cameraman en componist achter de succesvolle documentaires Headwind, Pandamned en The Primordial Code.
Met zijn talent als componist van klassieke muziek en documentaires zet hij een geweldige repertoire neer, waarbij hij ook tot een nieuw concept is gekomen; Een ademconcert.
Een hele nieuwe manier om muziek te combineren met ademhalingsoefeningen, sjamanen en een bijzondere locatie; of het gaat om kerken, synagogen, moskeeën of andere bezienswaardige plekken, in deze gebouwen is het maken van muziek al een bijzondere ervaring, maar in deze combinatie met alle factoren en ademhalingsoefeningen, zal dit nieuwe concept een heel groot succes worden.

Een droom die uitkomt voor Adrian Kuipers:

Een mooie manier om gebruik te maken van leylijnen, locaties, verbinding met de bezoekers en andere factoren is voor Adrian een droom die uitkomt. Na een succesvolle try-out in Berlijn, zal Adrian zijn tweede opwachting maken met een tournee in Nederland.
De eerste tournee in Nederland was een groot succes

Woensdagavond 27 september 2023 in Rosmalen in de kapel van landgoed Coudewater werd het eerste concert een feit. Voor de kijkers van People United heeft Adrian Kuipers een bijzondere aanbieding;
In de komende periode is hij weer op tournee in Nederland en biedt hij bij de volgende concerten een korting van 10 procent!
1) 12 dec – Van Houtenkerk,
Weesp 2) 13 dec – Mariakapel Coudewater,
Rosmalen 3) 15 dec – Op Hodenpijl, Schipluiden
Maak gebruik van deze kortingscode speciaal voor de kijkers van People United: https://shop.adriankuipers.com/discount/PeopleUnited
Voor overige concerten van Adrian Kuipers, raadpleeg zijn social media en/of zijn website wat in deze blog vermeld staat.
Deze actie is inmiddels verlopen!

Mocht je geweest zijn stuur gerust een email over je ervaring!
Dit is een geweldige podcast met een toffe gast.
Adrian neemt ons ook mee, in de reis die hij samen heeft gemaakt met Marijn Poels voor de documentaire “The Primordial Code”.
Dit is een prachtige inkijk op deze geweldige documentaire met Adrian Kuipers en over de vriendschap die is ontstaan tussen hen na de documentaire “Headwind”.
Een mooi levensverhaal met de droom die uitkomt voor Adrian. Deze podcast ademt geweldig! Volg Adrian via: www.adriankuipers.com https://shop.adriankuipers.com/nl/products/breathing-concerts-12-dec-23-van-houtenkerk-weesp https://www.instagram.com/adriankuipers/ Voor zijn muziek: https://withkoji.com/@UCuNvd2NDYcE029Fj3R8VJzA https://open.spotify.com/artist/4qA8zZoA4L4YLpJTjgpIwi?si=RvFGPYELQvWOpriZOiJ7bg&dl_branch=1&nd=1&dlsi=e11c5362d4af4565 Andere links: https://www.facebook.com/adriankuiperscreative/ https://www.youtube.com/user/adriankuipers https://www.linkedin.com/in/adriankuipers/

De eerste reactie op het concert is een feit!

Overigens als men dit leest, is de actie die Adrian speciaal heeft vergeven aan de kijkers van People United al verlopen, maar desniettemin is deze podcast adembenemend om hem te bekijken met een geweldige, charismatische persoonlijkheid  !
Dus heb je deze podcast nog niet gezien, dan heb je echt wat gemist!
Leuk om te vermelden, is dat één van onze kijkers gebruik gemaakt heeft van de speciale korting die Adrian voor de kijkers van People United heeft verstrekt.
Nog leuker is, als een kijker geweest is en vervolgens haar reactie, zoals ik beloofd heb dat te vermelden, hier kan citeren:

Hoi Danny, Ik zou je nog laten weten over de avond met  Adrian,.Alweer eventjes geleden deed ik deze avond  op een mooie sfeervolle locatie in de Mariakapel.
Volgens mij was het helemaal uitverkocht. De zaal zat helemaal vol, en er was een mooie sfeer.
De muzikanten ( uit verschillende landen , ook heel bijzonder ) waren geweldig.
Ik kon voelen dat ik samen was met gelijkgestemden.
Door het mee ademen voel je je steeds meer verbonden met de omgeving.
De avond ging snel voorbij
Ik vond het leuk om meegemaakt te hebben .

Vr gr Thea

Hoe leuk is dat!
Dankjewel Thea en ik zal deze blog ook doorsturen aan Adrian, zodat hij dit leest en wellicht wil reageren!
Wil je ook je ervaringen delen met People United over dit mooie concept?
Stuur gerust een bericht via het contactformulier en wie weet zal ik jouw verhaal vermelden in een nieuwe blog!

Alle rechten voorbehouden 2023 aan @PeopleUnited2022

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Inspiration

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *